HOLISTIC
Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală
ECHIPA DE CONTRIBUTORI
Vezi echipa
STATISTICI

Echipa Holistic

0
Contribuitori activi
0
Contribuitori în stand-by
0
Foști contribuitori
0
Contribuitori episoade înregistrate
0 +
Contribuitori noi

Contribuitori activi

User

Alexandru Tănasă

Partea interesantă și distractivă a Matematicii - Fundamentele și scopul
Fără descriere.
User

Andra Ioana Micu

Romanian language for foreigners
Fără descriere.
User

Andreea Vasconcelos

Atelier interactiv în limba spaniolă
Fără descriere.
User

Mirela Pîrvu

Educație financiară practică
Fără descriere.
User

Ioana Toma

Ora interactivă de limba portugheză
Fără descriere.
User

Giulia Dragomir

Oră de interactivă de limba engleză / italiană
Fără descriere.
User

Manuela Hlușcu

Limba franceză pentru copii
Fără descriere.
User

Voluntari internaționali Erasmus+

Dezvoltarea abilităților adaptate sec. XXI, explorarea diversității și diferențelor culturale
Fără descriere.
John Korst

John Korst

Limbă Engleză - Native speaker
The primary contributor to the creation of Centrul de Limbi Straine Biblioteca Judeteana Vrancea in 2008, John has had a long relationship with Focsani, including volunteer projects with CN Pedagogic Spiru Haret, Biblioteca Judeteană Vrancea and Asociația Eu, tu și ei. He has been a resident of Focșani since 2017. He is a native English speaker who enjoys helping students of the English language in honing their conversation skills using role play, card and board games, and relaxed conversation with , involving all the participants in discussions.
User

Cristina Ene

Școala din Natură
Fără descriere
Manuela Hornea

Manuela Hornea

Mastermind - Talentul nu este sufiecient
Consultanță vocațională și dezvoltare personală
Fără descriere
User

Oana Țone

Oră interactivă de limba engleză
Fără descriere
User

Sorina Milea

Atelier de lectură, interpretare și dezbatere
Fără descriere
User

Valentina Leonte

Atelier de corectare a greșelilor gramaticale și ortografice din limba română
Fără descriere
User

Olimpia Săpunaru

Dezvoltare personală prin teatru
Fără descriere

Contribuitori în stand-by

Adrian Cinca

Adrian Cinca

Motricitate, reabilitare motorie și kinetoterapie
Înotând, te-ai simțit vreodată ca un delfin? Alergând, ți-ai dat seama că ai devenit atât de puternic încât ai putea alerga fără oprire? Schiind ai tras în piept tot aerul rece al muntelui încât ai devenit una cu el? Și nu sunt vorbe meșteșugite, ci chiar reale… Daca ați simțit sau nu toate astea, vă invit pe toți, să începem sau să continuăm să facem mișcare. Puțin împreună și mai mult singuri, acasă, ținând cont de context. Și pentru că sportul înseamnă mișcare, iar omul este făcut pentru acțiune, let’s do it together! Un salut tuturor! Eu sunt Adrian Cinca, profesor de Educație fizică și am absolvit Academia de Educație Fizică și Sport București.
User

Adrian Colin

Robotică
Fără descriere.
Alina Dragomir

Alina Dragomir

Biologie experimentală
Sunt profesor de biologie la gimnaziu și liceu, și am o vastă experiență în domeniul conștientizării privind problemele de protecția mediului, dobândită în mediul ONG. Fac parte din echipa de profesori susținuți de programul Teach for Romania și sunt implicată activ în proiecte educaționale. Pasionată fiind de educație, știință și psihologie, cred în puterea contextelor de învățare, contribuind la realizarea acestora. Implicarea mea didactică depășește barierele sălii de clasă, realizând mereu cu elevii diverse activități extrașcolare. Învățarea continuă este o caracteristică puternică a mea, implicându-mă în ultimii ani în scrierea și managementul proiectelor Erasmus+. Consider că educaţia copiilor este principalul motor în transformarea României, iar aceasta nu trebuie limitată la mediul formal. Este necesară legătura cu partea practică și adaptarea la situațiile reale de viață, prin dezvoltarea unei gândiri critice și stimularea implicării generației tinere în actul decizional.
User

Gabriel Nicolae

Primii pași în codarea pentru copii
Îți place să te joci pe calculator? Ai un joc preferat sau ai unul la care visezi? Ce zici dacă ți-ai crea singur propriul joc? Da, este posibil, nu glumesc! Este foarte simplu, poți sta acasă în fața calculatorului, te conectezi pe Zoom la întâlnirea cu mine și vom începe să facem împreună câteva lecții prin care să ajungi să-ți creezi propriul joc. Eu sunt Gabriel Nicolae, de profesie programator, de aproximativ 10 ani aprofundez acest domeniu și, de-a lungul timpului, mi-a plăcut să ofer explicații colegilor de muncă despre IT. Drept dovadă, am ajuns să le explic copiilor cum să facă primii lor pași în programare. De aceea, te invit alături de mine te îndrum cum poți să copiezi funcționalități din alte jocuri care să te ajute să îți creezi propriul joc, după placul tău.
User

George Mihai

Educație civică, educație juridică, drept
Fără descriere.
User

Matei Dragomir

Conservarea mediului natural și fauna sălbatică
Matei a absolvit licența în domeniul biologie și a urmat cursurile de master și doctorat în cadrul Universității din București. Cu peste 10 ani de experiență în management de arii protejate, salvare animale sălbatice și cercetare științifică, a conștientizat necesitatea educației în conservarea biodiversității. ”De-a lungul carierei mele profesionale, am colaborat cu școli, licee, universități și am lucrat cu tineri, adolescenți, copii dar și cu adulți din medii diferite. Am realizat astfel importanța educației permanente ca răspuns la provocările de mediu. În același timp, am înțeles că educația trebuie să fie realizată într-un mod care să trezească interes, iar domeniul biologiei este poate cel mai potrivit pentru o abordare non-formală a activităților educaționale”. Își dorește să schimbe mentalități și comportamente, să aducă o schimbare pozitivă în societate astfel încât grija pentru mediu să fie parte din viața noastră de zi cu zi.
Nicolae Bogdan

Nicolae Bogdan

Tenis - de la general la specific
Născut în Focșani, pe 29 octombrie 1983. Am fost fost jucător de tenis la C.S. Unirea Focșani și sunt absolvent al Facultății de Management a Școlii Naționale De Formare și Perfecționare a Antrenorilor, secția Tenis de Câmp și al Școlii de arbitraj a Federației Internaționale de Tenis (ITF). În prezent sunt antrenor la Tenis Club Focșani, CSM Focșani. Când timpul îmi permite, activez și ca arbitru de tenis cu certificare ITF.
Razvan Bucuroiu

Răzvan Bucuroiu

Deprinderi de viață prin sport - Tenisul
Călător prin ceea ce viața îmi propune, mereu în căutarea unei versiuni proprii mai bune, chiar dacă TIMPUL constat a fi unealta la care am în special de lucrat și la a cărei utilizare îmi propun zi de zi să îmbunătățesc câte ceva, în scopul șlefuirii din ce în ce mai eficiente a primului obiectiv, DEVENIREA. Sunt Unirist, absolvent al ANEFS Bucuresti, licențiat în Tenis și Educatie Fizică și Sport, cu Master în Management și Marketing al Structurilor și Evenimentelor Sportive. Educator și susținător al sistemelor de educație nonformală, informală și complementară, ca laturi esențiale ale dezvoltării holistice a copiilor și tinerilor, analizez constant oportunități de dezvoltare și formare continuă. Încurajez acceptarea viziunii personale asupra percepției realității, sunt mereu interesat de alte culturi și perspective, urmând cât de aproape posibil calea sustenabilității și eticii. Sunt tată lui Horia și soț Dianei, iubiții mei. Îmi plac călătoriile, drumețiile, natura, istoria și psihologia, muzica, bucătăria, intrigat de matematică, dar am și alte interese pe care poate, o să le descoperim împreună.
Serban Timofte

Șerban Timofte

Voluntariat și acțiune civică
Sunt un elev de 17 ani și tot ceea ce fac este să îmi urmez pasiunile: IT-ul și implicarea civică cu scopul dezvoltării orașului în care vreau să locuiesc! M-am alăturat cu inima deschisă echipei Holistic, considerând ca fiind o oportunitate de a-mi pune în practică o pasiune! Visez cu ochii deschiși la un Focșani în care să mă întorc după ce termin facultatea și îl văd ca fiind un oraș mai dezvoltat, cu oameni care își doresc să învețe ceva nou în fiecare zi! Legat de proiectele în care m-am implicat o să scriu în continuare! Încă de la începutul liceului am acționat ca volunatar în diferite proiecte locale precum Consiliul Elevilor, Interact, Vrancea Trophy și Tenis Club Focșani. Nu m-am oprit aici, iar în 2019 am început activitatae într-un ONG național numit Funky Citizens. În domeniul IT sunt preocupat pe învățare, experiența mea constând în realizarea de pagini web! În încheiere, vreau să fac o invitație tuturor! Vă invit să ne antrenăm zilnic învățând ceva nou și să luptăm pentru visurile noastre alături de oameni care ne ajută să evoluăm de la o zi la alta! Eu am acceptat această invitație pe care mi-au făcut-o părinții mei acum câțiva ani, astfel ajungând să mă implic în schimbare, respectând faptul că ,,libertatea mea se termină acolo unde începe libertatea celuilalt”!

Foști contribuitori

Ana Maria Rusu

Ana-Maria Rusu

Muzică
Fără descriere.
Margareta Tatarus

Margareta Tătăruș

Cărți, povești, club de lectură
Sunt bibliotecar la Școala „Ion Basgan” din Focșani și am o experiență de peste 20 de ani în biblioteca școlară și publică. De 10 ani sunt trainer și am format peste 2000 de copii, adolescenți, tineri, adulți și vârstnici, în cursuri diverse. M-am îndrăgostit de educația nonformală și sunt dornică să descopăr oameni pasionați de ceea ce fac. Bucuria de a împărtăși din ceea ce sunt mă ajută să găsesc drumuri noi și provocări de excepție, care-mi vor motiva în continuare viața și profesia. Pentru că iubesc oamenii, am acumulat în acești ani, o tinerețe fără bătrânețe care ne este oferită în dar de către viață, doar dacă iubim cu adevărat ceea ce facem. Pasiunile mele sunt legate de cuvânt, poveste și oamenii frumoși care vor să se dezvolte. Mă inspiră faptele, ideile creative, iubesc provocările și să-i motivez pe oameni. Cred cu tărie că nu există imposibilul!
User

Valentin Ceaprazaru

Alfabetizare în IT
Fără descriere.

Contribuitori episoade înregistrate

Nicolae Dan

Nicolae Dan

Educație sanitară și igienă
Sunt focșănean și am terminat cel mai bun liceu din oraș – Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza. Am terminat Institutul Medico – Militar din București, în anul 2002 și am profesat în cadrul Forțelor Aeriene Române pâna în 2011. În anul 2014 am terminat rezidențiatul de Medicină de familie, iar din anul 2011 m-am mutat în Belgia. În prezent sunt antreprenor, arbitru de tenis și părinte full-time.
Ovidiu Bondaret

Ovidiu Bondăreț

Alfabetizare motrică
Câteva lucruri despre mine… sunt absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport Bacău, am un master în kinetoterapie și alte câteva cursuri de specializare care au gravitat în jurul dorinței mele de a înțelege și stăpâni cât mai bine felul în care ar trebui administrat exercițiul fizic (în jurul dorinței mele de a gestiona în mod corect și eficient exercițiul fizic). Da, doar exercițiul fizic, pentru că acesta era mijlocul prin care școala mea de până atunci m-a învățat să acționez. Dar, așa cum Mark Twain afirma odată: ”I have never let my schooling interfere with my education” (Nu am lăsat niciodată școala să stea în calea educație mele), cu timpul am ajuns să conștientizez faptul că înainte de a fi preocupați de numărul de repetări, de kilometri parcurși sau kilograme ridicate, indiferent de nivelul de pregătire sau de vârsta la care exercițiul fizic este practicat, trebuie să înțelegem că acesta este tributar felului cum ne mișcăm și felului cum noi percem MIȘCAREA. Altfel spus, înainte de a repeta ceva, asigură-te că o faci pe o platformă sănătoasă, durabilă și regenerabilă. Vă invit să descoperim împreună cum a luat naștere această platformă, cum o putem dezvolta și totodată cum o putem păstra.

Contribuitori noi

User

Alexandru Tănasă

Partea interesantă și distractivă a Matematicii - Fundamentele și scopul
Fără descriere.
User

Claudia Modreanu

Mindsetul câștigătorului - învinge blocajele mentale
Fără descriere.
User

Mirela Daniela Stoican

Mindsetul câștigătorului - învinge blocajele mentale
Fără descriere.
User

Mirela Pîrvu

Educație financiară practică
Fără descriere.
User

Alice Luiza Maroși

Fetno - impresionant concept de dans modern, presărat cu elemente de etnografie și folclor
Fără descriere.
User

Răzvan Lazăr

Judo - Artele marțiale ca filosofie de viață
Fără descriere.
User

Viorel Micu

Mindsetul câștigătorului - învinge blocajele mentale
Fără descriere.
User

Voluntari internaționali Erasmus+

Dezvoltarea abilităților adaptate sec. XXI, explorarea diversității și diferențelor culturale
Fără descriere.
Scroll to Top