HOLISTIC
Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală
DONEAZĂ
Vezi mai multe

Ghidați de principiul „AZI MAI BUN DECÂT EU DE IERI, MÂINE MAI BUN DECÂT EU DE AZI”

ne urmărim în fiecare zi MISIUNEA de a oferi SERVICII SPORTIVE și de EDUCAȚIE NONFORMALĂ de EXCELENȚĂ, prin DESCOPERIRE PRACTICĂ și FORMARE GLOBALĂ a copiilor și tinerilor noștri, alături de CONTRIBUTORI, PROFESORI și TITULARI de ateliere, PROFESIONIȘTI PASIONAȚI.

Experiența pe care o acumulăm de mai bine de un deceniu și jumatate ne aduce în fața primilor pași făcuți împreună și în mediul ON-LINE, prin intermediul instrumentelor de comunicare modernă, dar și FAȚĂ ÎN FAȚĂ, în condițiile impuse de situația actuală, toate reprezentând variante adaptate la provocarile cu care ne confruntăm acum cu toții.

Ele răspund însă principalei noastre preocupări, anume aceea de a oferi ACTIVITĂȚI PRACTICE, INTERACTIVE, INTERDISCIPLINARE și INTEGRATIVE alături, așa cum am mai spus, de unii dintre cei mai PROFESIONIȘTI și CREATIVI CONTRIBUTORI, PROFESORI și TITULARI de ateliere, SPECIALIȘTI care aprind interesul pentru CUNOAȘTEREA si DEZVOLTAREA HOLISTICA. Cea din care să rezulte DESCOPERIREA de noi CAPACITĂȚI, INTERESE sau PASIUNI, iar prin aprofundare, formarea de DEPRINDERI si COMPETENTE specifice, utile în IDENTIFICAREA sau ORIENTAREA VOCAȚIONALĂ, cat si SOCIALE si EMOTIONALE, esentiale pentru formarea unui STIL DE VIATA ECHILIBRAT, în contextul socio-cultural oscilant de zi cu zi.

Nu ne oprim aici, ci întregim efortul acestui proces formativ-educativ și prin dezvoltarea INFRASTRUCTURII PROPRII a As. T.C.F., la care aceasta va contribui negreșit, sub componența descrisă mai jos, sau a carei primă etapă de dezvoltare o puteți consulta aici:
1. Școala de Tenis George Bucuroiu
2. Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală
3. Holistic Multilingual Magazine.

Donațiile și sponsorizările provenite de la oameni grozavi ca tine pot fi direcționați specific înspre derularea și oferirea posibilității de a participa, cât mai multor copii și tineri, la activitățile Scolii de Tenis George Bucuroiu și a Centrului Holistic, dar pot servi și investiției în infrastructura dedicată acestora, aflată în prima sa etapă de implementare.

VĂ INVITĂM să vă alăturați nouă sau obiectivului nostru, oferind șansa cât mai multor copii și tineri să se dezvolte FIZIC, INTELECTUAL și EMOȚIONAL, în mediul favorabil practicării auto-descoperirii, pe care SUNTEM RECUNOSCĂTORI că avem șansa să îl creem alături de CEI MAI PASIONAȚI MENTORI!

favicon

Cont depunere donații, sponsorizări, adeziuni și cotizații:

BRD RO34BRDE400SV07058004000 

Asociația Tenis Club Focșani – C.F.: 17913767

Scroll to Top