Urmărește-ne și în Social Media!

HOLISTIC
Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală
DESPRE NOI
Află mai multe
INFORMAȚII

DESPRE Holistic

Este bine de stiut că se naște mai întâi sub această formă intermediară, de platformă online, ca o unealtă la îndemâna noastră, a tuturor, pentru a începe  ne reconectăm unii la ceilalțisă ne activăm corpulmintea și spiritul în aceste vremuri de constrângere a libertăților, așa cum nu eram obisnuiți. 

CINE SUNTEM?

Suntem contributori, specialiști certificați, dar în același timp oameni care nu ne mulțumim cu ceea ce ni se prezintă de-a gata și cărora nu ne place să înghițim pe nemestecate tot ceea ce ni se oferă pe tavă. Ceea ce ne place în schimb, este să ne luăm la întrecere cu ceea ce cotidianul ne oferăsă punem întrebări dezbatem descoperim cunoaștem și să devenim mai agili in relația cu viața… 

„Azi mai buni decât ieri, mâine mai buni decât azi!”

CARE ESTE MODUL DE LUCRU?

Stilul de viață pe care l-am ales este acela de a ne pune constant în fața a noi provocări. Astfel că, în această perioadă deloc obișnuită, ne dăm întâlnire cu o importantă oportunitate. Aceea de a vă chema alături și împărtăși cu voi acest stil de viață. 

De ce? Pentru a vă lansa provocări, să vă scoatem din rutină, să vă (re)trezim curiozitatea și să vă implicăm, asumându-ne să vă dezvăluim în acest mod cunoașterea, în forma sa cea mai incitantă, așa cum nu prea des întâlniți.

DE UNDE TOATĂ POVESTEA CU „CENTRUL INTERDISCIPLINAR DE EDUCAȚIE NONFORMALĂ HOLISTIC”?

Plecând de la studii în domeniu și adăugând obseravația liberă, constatăm cum școala actuală are nevoie de un boost, are nevoie să provoacesă creeze experiențeemoții și relații prin care să dezlege, iar mai apoi să lege și să atașeze cunoașterea de memoria afectivă și funcțională a copiilor, adolescenților, tinerilor și bineînțeles… a părinților.

CE ESTE EDUCAȚIA HOLISTICĂ ÎN ACCEPȚIUNEA NOASTRĂ?

Ei bine…

,,Aventura este combustibilul nostru!”

Credem cu tărie în descoperirea și cunoașterea de sine prin stimularea ambelor sfere de manifestare – atât psihice, cât și  fizice. Sau, altfel spus, atât din punct de vedere intelectual, emoțional, spiritual, cât și din cel al capacităților și competențelor motrice, totul în scopul dezvoltării și funcționării complete a persoanei.

Prin setul de activități propus, aflat într-o perpetuă adaptare la nevoile voastre, și modul în care le derulăm, avem în vedere scopul final – acela al creării climatului optim atingerii potențialului maxim individual.

Curiozitatea, angajarea, creativitatea, descoperirea, perseverența, cooperarea, asumarea, relaționarea, respectul pentru natură – toate acestea sunt doar o parte dintre trăsăturile pe a căror stimulare și funcționare se fundamentează propunerile noastre, pentru o creștere sănătoasă împreună!

„Observă, ascultă, întreabă, caută, provoacă, eșuează, înțelege, experimentează, creează, învață, aplică, reușește. Respectă alegerea celuilat. Ia-o de la capăt!”

PREZENTAREA Proiectului

Astfel veți deveni:

Hotărâți
Optimiști
Liberi
Inteligenți
Speciali
Temerari
Iscusiți
Capabili

Fiecare dintre noi, cei din echipa Holistic, îți lansăm noi PROVOCĂRI, pentru ca tu să îți antrenezi:

CURIOZITATEA ȘI AVENTURA CUNOAȘTERII – descoperind mereu câte un subiect nou din diverse domenii;
INIȚIATIVA ȘI CREATIVITATEA – motivandu-te să cercetezi subiectul mai departe și să creezi propria versiune;
EXERSAREA ȘI FORMAREA DE NOI ABILITĂȚI – încurajandu-te să încerci chiar tu până când reușești, din ce în ce mai bine și ușor;
ÎNCREDEREA ÎN TINE – experimentând toate acestea în siguranță, la tine acasă, alături de părinți și, mai apoi, împărtășindu-le cu familia Holistic.

Pentru LUMEA FRUMOASĂ
în care să creșteți și să trăiți!

Scroll to Top